Trener Širokog Brijega

Musa: Zadovoljan sam, rezultat i bodovi su najvažniji

Široki Brijeg nije klonuo duhom nakon teškog perioda koga su obilježili porazi od Čelika i Zrinjskog, odnosno unutrašnji problemi u igračkom kadru. 

Igrači Slavena Muse vratili su se na pobjednički kolosijek i ostali u korak sa vodećim Zrinjskim i Željezničarom.

„Zadovoljan sam bez obzira što je minimalna pobjeda. Rezultat i bodovi su najvažniji u ovom momentu, tako da moramo biti zadovoljni,“ kazao je dan nakon meča dobro raspoloženi Slaven Musa.

„Realizacija nije bila na nivou jer smo promašili pet, šest odličnih prilika za gol, a moram pohvaliti i protivničkog golmana Lučića koji je imao svoj dan i odličnim intervencijama spašavao Slaviju. Gosti su došli rasterećeni, i na dobrom terenu uz povoljne vremenske prilike pružili svoju najbolju partiju u proljetnom dijelu. Mogli su nas u prvom poluvremenu čak i ugroziti. Kada se sve okolnosti u obzir uzmu zadovljni smo uz nadu da ćemo nastaviti sa pobjedama do samog kraja, gdje podrazumijevam i Kup,“ dodao je Musa.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

Direktni konkurenti u borbi za naslov ostvarili su pobjede u ovom kolu. Musa je upoznat sa igrama Željezničara i Zrinjskog, ali nije opterećen.

„Znamo kako su igrali, ali mi o njima ne razmišljamo. Do kraja su četiri utakmice, razmišljamo samo o nama i našim igrama i rezultatima,“ prokomentarisao je Musa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.