Nevjerovatna priča fudbalera

Brutalno je pretučen, ali nije odustao...

Midhat Šljivak

Fudbaler jednog engleskog amaterskog kluba, Richie Robins (21), postao je pravi junak na Ostrvu.

Ovaj mladi fudbaler, preživio je u decembru  težak napad huligana, nakon što je spasio nepoznatu djevojku. Doživio je teške tjelesne povrede i brutalno je pretučen, s mnogobrojnim lomovima kostiju lica.

Ipak, pet mjeseci kasnije, Richie se odlično oporavio. S nekoliko operacija ovaj 21-godišnjak je sada "glavna faca" u društvu. Postao je model, a povremeno dolazi i na fudbalski teren.

"Bio sam u velikoj agoniji kada sam vidio svoje lice. Lice mi je bilo potpuno oštećeno i bio sam otpisao povratak u društvo kao model. Sada je sve drugačije", rekao je Robins.

Pravi junak...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.