Zrinjski ispao u polufinalu

Karačić: Izostanci igrača odrazili se na igru i rezultat

Lider na premijerligaškoj tabeli nije uspio plasirati se u finale Kupa BiH, nakon što je večeras kao domaćin pretrpio poraz od Sarajeva rezultatom 1:3.

Sa mnogo problema dočekao je Branko Karačić današnji meč, a upravo je to apostrofirao kao prevagu na stranu gostiju.

„Imali smo mnogo problema sa izostancima igrača, a to se nažalost danas odrazilo na samu igru, pa i na rezultat. Tu posebno mislim na zadnju liniju gdje smo morali improvizirati što nikada nije dobro,“ kazao je nakon meča Branko Karačić, i dodao:

„Rekao bih da je prvo poluvrijeme bilo izjednačeno sa po tri prilike na obje strane, dok smo u nastavku bili bolji i imali više prilika za gol. Nismo danas bili miljenici sreće, kao što smo bili nedavno na utakmici protiv Širokog Brijega.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.