Zrinjski pred Čelik

Karačić: Nemamo pravo na pogrešan korak

Zrinjski je eliminisan iz Kupa BiH u srijedu, pa je do kraja sezone preostala Premijer liga u kojoj Plemići sami finiš dočekuju sa liderske pozicije. 

Sutra će Pod Bijelim brijegom gostovati Čelik, a Branko Karačić na današnjoj konferenciji prisjetio se nekorektnosti domaćina na utakmici igranoj jesenas u Zenici.

„Želimo uzvratiti Čeliku za sve ono što smo doživjeli u Zenici, a znamo šta smo doživjeli. Pokušat ćemo im uzvratiti na isti način, izjavio je Karačić, i dodao:

"Poznajemo njihove kvalitete, ali ne znamo u kojem će sastavu doći u Mostar. Dolaze bez opterećenja, u srijedu su ostvarili plasman u finale Kupa što im donosi određeno zadovoljstvo. Možda će biti i stimulisani od nekih klubova. Mi moramo biti spremni na sve te stvari, da ne bi napravili pogrešan korak. Na sve načine im želimo uzvratiti za sve ono što smo doživjeli u Zenici, ali prvenstveno moramo misliti na to da osvojimo tri boda.“

Zbog problema sa povredom za sutrašnju utakmicu neće konkurisati Toni Pezo. Meč će uživo prenositi BHT 1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.