Široki Brijeg bez problema sa Borcem

Musa: Izdigli smo iznad svih problema i zasluženo pobijedili

Sa lakoćom je Široki Brijeg dosta rano smjestio tri lopte u mrežu Asmira Avdukića i u ranoj fazi riješio pitanje pobjednika. 

Bili su to važni bodovi za Slavena Musu i njegove izabranike koji i dalje vjeruju da se do kraja mogu domoći prvog mjesta i titule prvaka na koju u Širokom Brijegu već dugo čekaju.

„Od samog početka smo odlično igrali, baš onako kako smo priželjkivali uoči samog meča. Na vrijeme smo postigli pogotke i meč riješili već u prvom poluvremenu,“ rezimirao je Slave Musa, uz konstataciju:

„U drugom dijeli smo održali koncentraciju i iz kontra napada pokušali ugroziti gol Borca. Igrači zaslužuju sve čestitke, ipak je Borac bio treća utakmica u sedam dana, a iz nas je bilo turbulentno razdoblje. Izdigli smo se iznad svih problema i zasluženo pobijedili.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.