Foto: EPA.eu

Udarac Benzeme golman Bavaraca nije mogao zaustaviti

Neuer: Očekuje nas slična utakmica i u revanšu

Minhenski Bayern večeras je na Santiago Bernabeu stadionu poražen rezultatom 1:0. Jedini pogodak u trijumfu Reala postigao je Karim Benzema. 

Golman Bavaraca Manuel Neuer večeras je nekoliko puta zaustavio najboljeg igrača svijeta u 2013. godini. Udarac Karima Benzeme Nijemac ipak nije mogao zaustaviti.

"Odigrali smo dobar susret. Real Madrid ima vrhunske igrače i njihov ritam je zaista nevjerovatan. Očekuje nas slična utakmica i u revanšu. Real se branio odlično i igrao na kontre. Mi smo znali da će oni tako igrati, ali bez obzira na to bilo je teško igrati protiv njih," rekao je nakon utakmice Neuer.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti