Trener Bavaraca nakon katastrofe protiv Reala

Guardiola: Nismo igrali kao protiv Arsenala i Uniteda

Josep Guardiola nije uspio izboriti novo finale Lige prvaka. Priliku da osvoji svoju treću titulu u ovom takmičenju neće imati ove sezone. 

Njegov Bayern večeras je poražen na Allianz Areni rezultatom 4:0 od madridskog Reala. Kraljevi su slavili golovima Cristiana Ronalda i Sergija Ramosa. Španac je bio vidno razočaran nakon utakmice. 

"Razočarani smo i tužni zbog ovog poraza. Izgubili smo sa velikom razlikom. Ono što smo napravili protiv Arsenala i Manchester Uniteda večeras nam nije pošlo za rukom. U prvom susretu smo bolje kontrolisali igru i imali smo bolje prilike," rekao je nakon utakmice Guardiola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.