Četiri lopte u mreži

Neuer: Potukli su nas i zasluženo idu dalje

I golman Bayerna Manu Neuer koji je na njegovu žalost sinoć primio četiri pogotka nije bio oduševljen postavkom trenera Pepa Guardiole.

Golman Bayerna i reprezentacije Njemačke nakon meča je izjavio:

"Sami smo krivi. Nismo postigli gol, a primili smo ih nažalost pet. Potukli su nas i zasluženo idu dalje. Kada odigrate tako naravno da se postavlja pitanje izbora taktike, i tu smo sami krivi. Nismo igrali onako kako je trebalo da bismo postigli golove, jednostavno,” izjavio je Neuer.

Bayern će sezonu u kojoj je već osvojio naslov u Bundesligi spašavati u finalu Kupa Njemačke gdje je protivnik za njih uvijek neugodna Borussija Dortmund.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.