Počasni predsjednik Franz Beckenbauer

"U Bayernu nešto ne štima i to znamo već nekoliko sedmica"

Minhenski Bayern sinoć je na svom terenu u okviru revanš susreta polufinala Lige prvaka poražen od madridskog Reala sa visokih 4:0. 

Bio je to povod da počasni predsjednik Bayerna i veliki kritičar Pepa Guardiole, Franz Beckenbauer istakne kako nešto u ekipi ne štima. 

"Nešto ne štima u Bayernu. Mi to znamo već nekoliko sedmica. Ovo je jedno veliko razočarenje. Sve do prije par sedmica ekipa je igrala na vrhunskom nivou i bila spremna za najveće izazove. Potom je došlo do naglog pada i manjka koncentracije koji je kulminirao na sinoćnjoj utakmici," rekao je Beckenbauer. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.