Zrinjski na tronu

Šćepanović: Zasluženo smo prvaci

Vučina Šćepanović cijelim tokom sezone bio je jedan od važnijih igrača u veznom redu Zrinjskog. Smatra da je titula zasluženo došla u Mostar. 

„Čitavim tokom sezone Zrinjski je pružao dobre partije koje su nas odvele do naslova prvaka. Zadovoljni smo svi i svi smo očekivali ovako nešto na kraju. Ipak je puno uloženo u ovaj tim, iza nas je stajala jaka Uprava, navijači i grad. Zasluženo smo prvaci,“ smatra Ščepanović.

Šćepanović je očekivano kao prekretnicu izdvojio meč protiv Širokog Brijega u Mostaru, ali je spomenuo također još dva meča.

„Protiv Širokog je bila utakmica od velike važnosti, ali ne treba zaboraviti ni meč u trećem kolu u Gradačcu gdje smo došli sa samo jednom bodom u prva dva kola. Olimpic je također bio jedno od težih gostovanja.“

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Do kraja sezone Zrinjski čeka još gradski derbi protiv Veleža.

„Nadam se da će euforija do derbija splasnuti i da ćemo na derbiju dati maksimum i nadam se ponovo obradovati svoje navijače,“ dodao je Šćepanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.