Široki zavjesu spušta na Otoci

Musa: Trijumf na Otoci za potvrdu drugog mjesta

Široki Brijeg uspješnu sezonu koju ipak nisu začinili trofejem zaključit će na sarajevskoj Otoci. Izabranici Slavena Muse danas će krenuti put glavnog grada, a u timu zbog povreda neće biti nekoliko važnih igrača za tim. 

„Idemo sezonu završiti na najljepši način. Želimo pobijediti i završiti na drugom mjestu. Maksimalno ozbiljno i profesionalno pristupamo utakmici, a male probleme ponovo nam zadaju povrede, što se posebno odnosi na zadnju liniju,“ izjavio je za naš portal trener Slaven Musa.

Zbog povrede u Musinom timu neće biti Ivice i Damira Džidića, kao ni mladog Kožula, tako da će mladi stručnjak biti primoran eksperimentisati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.