Moguća razmjena

Trabzonspor ne odustaje od Izeta Hajrovića

Trabzonspor zainteresovan je za usluge Izeta Hajrovića. Fudbaler Galatasaraya nakon nesuglasica izazvanih neizmirenim novčanim obavezama mogao bi lako ovog ljeta napustiti Istanbul, a prvi klub koji je pokazao interes za našeg reprezentativca je Trabzonspor.

Turski mediji jučer su objavili vijest o mogućoj razmjeni na relaciji Trabzonspor – Galatasaray. Roberto Mancini u svom timu silno želi fudbalera Trabzonspora Adina Olcana, dok je s druge strane Trabzonspor zainteresovan za Hajrovića.

Jučer su za stol sjeli i razgovarali predsjednik Galate Unal Aysal i Abrahamom Hacıosmanoğlu prvi čovjek Trabzona koji je i inicirao dolazak Hajrovića u njegov kluba.

Hoće li doć do razmjene, odnosnoo hoće li Olcan završiti u Istanbulu, a Hajrović u Trabzonu znat ćemo u narenih mjesec ili dva, a možda i dosta ranije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.