Ludnica i na press konferenciji

Igrači Reala prekinuli Ancelottijevo izlaganje

Slavlje nakon osvajanja desetog naslova u Ligi prvaka fudbaleri Real Madrida su iz svlačionice prenijeli i na službenu konferenciju za novinare.

Trener kraljevskog kluba Carlo Ancelotti nakon utakmice je otišao na obveznu konferenciju za novinare, ali ju nije mogao u miru privesti kraju.

U dvoranu namijenjenu novinarima uletjeli su Marcelo, Sergio Ramos, Pepe, Isco, Sami Khedira i Luka Modrić prekinuvši izlaganje svog šefa pjevajući jednu od najpopularnijih pjesama Realovih navijača.

U prvom trenutku činilo se da je Ancelottiju neugodno, ali se kasnije i sam opustio i pridružio igračima u pjesmi i lupanju po stolu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.