Trener Širokog

Musa: Svi smo ponosni na Špikićev transfer

Slaven Musa bio je dio ekspedicije Širokog Brijega koja je pohodila Rijeku. Mladi tim Širokog nastupio je na Kvarnerskoj rivijeri gdje se prikazao u dobrom svjetlu.

Osim toga Širokobriježani su tokom osjete Rijeci završili posao sa HNK Rijekom vezan za Jozu Špikića. Pored mladog reprezentativca BiH, Pecaru je do sad napustio Brazilac Hugo, kao i Zoran Plazonić.

„Sa Plazonićem smo bili zadovoljni, ali je on imao neke druge planove i druge ponude, a mi nismo željeli čekati. Zbog toga smo se odlučili na sporazumni raskid,“ izjavio je Musa i dodao:

„Špikćev transfer je potvrda kvalitetnog rada svih ljudi u klubu. Na taj transfer smo svi ponosni. I za Plazonića i za Špikića ćemo tokom ljeta potražiti adekvatne zamjene.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti