Pojačanje Plemića

Durak: Zrinjski je korak naprijed u mojoj karijeri

Zrinjski je novo pojačanje angažovao iz sarajevskog Olimpica. Radi se o veznom igraču Dženanu Duraku koji je u prošloj sezoni bio jedan od najboljih igrača Vukova sa Otoke.

„Zadovoljan sam prelaskom u Zrinjski. Smatram da je to korak naprijed u mojoj karijeri. Izazov i očekivanja su veliki, toga sam svjestan, a ja ću dati sve od sebe da opravdam povjerenje ljudi koji su me angažovali;“ izjavio je Durak i dodao:

„Radujem se igranju na evropskoj sceni. Prvi put u svojoj karijeri ću igrati jedan takav meč. Zrinjski ima odličan tim, a uz još nekolicinu pojačanja vjerujem da ćemo u narednoj sezoni odbraniti naslov prvaka, ali i igrati zapaženu ulogu u Evropi.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.