Široki kreće sa pripremama

Slaven Musa proziva sutra

Fudbaleri Širokog Brijega koji će ovog ljeta nadamo se dostojno predstaviti Bosnu i Hercegovinu u Evropskoj ligi sa pripremama za novu sezonu krenut će sutra.

Prvi trening Slaven Musa zakazao je za utorak.

„Sutra ćemo se okupiti, a u utorak je prvi trening. Jedino novo lice je Neven Laštro, dok će se sa posudbe vratiti Brekalo, Kožulj, Buhač i Karačić,“ kaže Musa.

„Postoji mogućnost još nekih dolazaka, ali novajlije nećemo dovoditi po svaku cijenu. Neven Laštro je godinama jedan od najboljih igrača Travnika. Uz Brekala i Damira Džidića će konkurisati za poziciju stopera,“ prokomentarisao je Musa.

Širokobriježani će u razdoblju od 16. do 22. Juna odigrati prijateljsku utakmicu protiv Željezničara na Kupresu, dok je meč sa Veležom zakazan za šesti juli.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.