Messi se iskupio dječaku kojem nije pružio ruku

Edmir Škorić

Argentinski nogometaš Lionel Messi odlučio je uveseliti dječaka kojeg 'slučajno' nije vidio prije utakmice Argentina - BiH.

Podsjećamo, u tunelu prije izlaska na Maracanu u nedjelju navečer jedan dječak je prišao do Messija i pružio mu ruku, ali zvijezda Barcelone je samo prošla pored njega i pružila ruku sudiji.

Dječak je ostao razočaran, a mediji su potom Messiju zamjerili na onakvom potezu. Ipak, Messi se iskupio, te pronašao dječaka kako bi ga pozdravio i družio se s njim, pa i fotografisao.

Kasnije je objasnio da nije odmah vidio mališana i da mu je žao, te da nikada ne bi namjerno ignorisao obzirom da je i sam otac. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.