Transfer koji se Torcidi neće dopasti

Franko Andrijašević iz Hajduka u Dinamo

Rijetko se dešava da kapiten ili dokapiten jednog kluba pređe u najvećeg rivala. Upravo to će se desiti Hajduku, čiji će dojučerašnji dokapiten Franko Andrijašević od iduće sezone nositi dres Dinamo Zagreba.

Dinamo i Andrijašević (23) dogovorili su sve uvjete oko transfera, javlja oficijelna stranica zagrebačkog kluba. Čeka se još samo liječnički pregled i ugovor će biti potpisan. Andrijašević je bio najbolji igrač Hajduka prošle sezone uz Pašalića koji je otišao u Chelsea, a poznat je i po tome što je 2012. godine propustio derbi sa Dinamom zbog ženidbe.

Navijačima Hajduka će se najmanje svidjeti ovaj transfer, a po društvenim mrežama već su počeli uvredljivi komentari na račun ovog fudbalera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.