Oporavak u Brčkom

Brković: Za četiri mjeseca ću raditi sa ekipom

Zoran Brković oporavlja se od teške povrede koljena u svom domu u Brčkom. Desni bek Zrinjskog povrijedio se pred sami početak proljetnog dijela prošle sezone nakon čega je podvrgnut operativnom zahvatu.

Oporavak ide željenim tokom i Brković bi na teren mogao već u mjesecu oktobru.

„Nadam se da bih se već u oktobru mogao vratiti treninzima. Zadovoljan sam kako teče oporavak, a zadovoljan je i doktor Milinkov koji me je operisao,“ kaže Brković, koji još ima godinu dana ugovora sa aktualnim prvakom BiH.

„Moram i ovim putem pohvaliti čelnike kluba koji su u teškim danima za mene bili maksimalno korektni,“ dodao je Brković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.