Brozović odlazi u Tottenham?

Dinamo pravi još jedan veliki transfer

Midhat Šljivak

Zagrebački Dinamo blizu je realizacije još jednog velikog transfera.

Godinama Modri prodaju najbolje igrače tima po enormnim cijenama. Još jedan u nizu fudbalera aktuelnog hrvatskog prvaka koji će vjerovatno napustiti Maksimir ovog ljeta je mladi Marcelo Brozović.

Veliki interes za ovog 21-godišnjeg veznjaka pokazala je ekipa Tottenhama, čiji menadžer Mauricio Pochettino želi što prije završiti posao oko angažovanja sjajnog veznog igrača. 

Dinamo će, kao i uvijek, dobro zaraditi na transferu igrača za kojeg je interes pokazala i Sevilla, Međutim, tačna cifra se ne zna, ali po iskustvu iz prethodnih transfera, Brozovića će Dinamo skupu naplatiti.

Brozović je nastupio i na Svjetskom prvenstvu gdje je odigrao odličan meč u susretu s Kamerunom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.