Problemi za Branka Karačića

Zrinjski protiv Maribora bez Crnova, upitan i Radeljić

Atmosfera u redovima Zrinjskog je dosta dobra, a nisu je poremetile ni neplanirane povrede Ante Radeljića odnosno Ivana Crnova.

Ivan Crnov protiv Maribora sigurno neće nastupiti, dok je upitan i Anto Radeljić, potvrdio je trener Branko Karačić.

“Ne znamo još uvijek šta će biti sa Radeljićem. On još od gradskog derbija u posljednjem kolu prošle sezone vuče povredu. Nadamo se da će se oporaviti do Maribora,” izjavio je Karačić koji je posebno zažalio zbog povrede Ivana Crnova.

“Ivan je slomio kost stopala i neće ga biti protiv Maribora, a vjerovatno ni na startu nove sezone u Premijer ligi. Gips mora nositi u naredne četiri sedmice,” dodao je Karačić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.