Nude 20 miliona eura

Wesley Sneijder na meti Monaca

Francuski mediji donose vijest kako je supebogati klub iz Kneževine spreman dovesti Wesleya Sneijdera iz Galatasaraya.

Monaco je klub koji u narednoj sezoni želi biti još konkurentniji PSG-u i stoga se namjeravaju ozbiljno pojačati uoči početka takmičenja u Francuskoj, ali i u Europi koju su izborili nakon dugo godina. Monaco je za usluge Sneijdera sperman ponuditi 20 miliona eura, koliko iznosi i Holanđaninova otkupna klauzula u turskom klubu. Monaco bi Sneijderu ponudio platu od 5 miliona eura godišnje, a interesantno je da u Galatasarayu zarađuje "samo" 3,2 miliona, što je dosta manje nego što bi imao u Kneževini.

U slučaju odlaska Sneijdera, Galatasaray bi navodno pristigli novac odmah usmjerio u dovođenje Balotellija koji je na meti ovog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.