Memorijalni turnir "Galib Mujičić"

Na turniru u Vitezu gostuju Travnik, Čelik i Rudar iz Kaknja

FK Vitez i ove godine organizuje tradicionalni memorijal "Galib Mujičić" u znak sjećanja na sjajnog fudbalera koji je osim za Vitez nastupao za Travnik, Čelik i Rudar iz Kaknja.

Već godinama svi nogometni klubovi se odazivaju na poziv domaćina za učestvovanje na turniru. Ove godine NK Travnik, NK Čelik Zenica i Rudar iz Kaknja će uz domaću ekipu FK Vitez učestvovati na turniru.

Turnir će se igrati dva dana 19. i 20. jula ove godine, a turnir će otvoriti susret između FK Vitez i NK Travnik.

Ova će utakmica biti posebno zanimljiva za dojučerašnjeg lijevog beka Viteza Irfana Jašarevića koji je prije nekoliko dana potpisao za Travnik. Nakon toga slijedi svečano otvorenje, a potom utakmica između Čelika i Rudara. Drugi dan će se odigrati utakmica za treće mjesto, te finale.

Prošlogodišnji memorijal su osvojili nogometaši Jedinstva iz Bihaća.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.