Foto: EPA

Marca tvrdi

Real i Monaco blizu dogovora oko Rodrigueza

Midhat Šljivak

Prema navodima španske Marce, kolumbijski reprezentativac James Rodriguez, veoma je blizu prelaska u Real Madrid.

Odmah po završetku Svjetskog prvenstva gdje je James prikazao fantastičnu igru, Real je krenuo u akciju njegovog dovođenja.

Ekipa Monaca, gdje trenutno nastupa Rodriguez, postavila je cijenu od 85 miliona eura za 23-godišnjeg Kolumbijca, ali ni to neće predstavljati problem za Kraljeve.

Marca navodi da se pregovori Reala i Monaca polako bliže kraju, te će Rodriguez vjerovatno od naredne sezone nositi dres kraljevskog kluba.

Ranije je i sam fudbaler izjavio da mu je san da zaigra za Real i to je sasvim jasan znak da James ima na umu samo prelazak u madridski klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.