Članovi Komiteta za takmičenje

Održan seminar delegata Premijer lige

Prolongiran početak Premijer omladinske lige

Komitet za takmičenje održao je prije početka seminara sjednicu  te napravio smjernice za rad u nastavku prvenstva.

Svi delgati su pristupili seminari te odlušali nekoiko tema uz naravno neizbježnu analizu rada u prvom dijelu prvenstva. Jedan od predavača bio je i Velid Imamović sekretar za međunarodne odnose u N/FS BIH i jedini delegat na listi UEFA iz naše zemlje.

Komitet za takmičenje je donio jednoglasnu odluku da se proljetni dio prvenstva u Premijer Omladinskoj ligi BiH pomjeri za 7 dana zbog vremenskih neprilika, tako daće omladinsci svoje prvo odnosno 15. Kolo prvenstva igrati 7/8.marta.

Nakon seminara delegata u siubot poslje podne u htelu "Kaktus" u Čitluku obavljen je žrijeb službenih lica za prva dva kola proljetnog dijela prvenstva Premijer Lige BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.