Mladi reprezentativac oduševio selektora Duška Ivanovića

Glogovac: Presretan sam zbog poziva Ivanovića

Stefan Glogovac bio je jedan od najbitnijih igrača u osvajanju zlata U20 reprezentacije BiH. Sa prosjekom od 15 poena i nešto više od 7 skokova po utakmici, Glogovac je oduševio sve, počev od navijača, stručnog štaba, so selektora A reprezentacije Duška Ivanovića koji mu je odmah nakon završetka prvenstva uputio poziv u seniorsku reprezentaciju.

"Odigrao sam dobro, ali zaslugu za to imaju svi moji saigrači jer bez njih ništa ne bih mogao. Uz dobre momke i igrače može se dobro i igrati. Moj cilj za narednu sezonu je da odigram što bolje i pokušam napredovati koliko mogu" izjavio je za SportSport juniorski, a sada i seniorski reprezentativac Stefan Glogovac.

"Presretan sam pozivom selektora Ivanovića. To je nagrada za moj rad i trud. Osim toga, presretan sam što smo uzeli zlato." rekao je Glogovac za naš portal, te na kraju razgovora dodao da mu je san zaigrati u Euroligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.