Svi vole Jamesa

Prvog dana prodato preko 50 hiljada Jamesovih dresova

James Rodriguez je najnovije spektakularno Realovo pojačanje, koje je plaćeno preko 60 miliona funti a čini se da se već počelo isplaćivati.

Realovi navijači širom svijeta "razgrabili" su već prvog dana dresove kolumbijske senzacije. Prema informacijama koje dolaze iz Madrida, samo u 24 sata prodato je već pedeset hiljada dresova Jamesa Rodrigueza. Real Madrid je na osnovu toga već prvog dana zaradio čak 5 miliona eura.

Popularnu "desetku" svi navijači kraljevskog kluba žele imati u svojoj kolekciji nadajući se da će ovaj put ona biti malo više sretna igraču koji će je nositi, nakon loših iskustava sa Robinhom, Lassanom, Sneijderom i Oezilom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.