Šest pogodaka Harisa Handžića na sedam pripremnih utakmica

Haris Handžić dres Borca po okonča nju prošle sezone zamijenio je dresom novog ruskog prvoligaša UFA-e. 

U novom klubu se nametnuo i odmah na prvim utakmicama pokazao da će biti veliko pojačanje. U sedam mečeva koliko je odigrao do sad Handžić je postigao šest pogodaka pridodavši i dvije asistencije.

Prvi od šest pogodaka postigao je na utakmici protiv Sakhalin Yuzhnoa koju su Rusi riješili su svoju korist rezultatom 3:0. Uslijedio je trijumf nad Stroginom iz Moskve rezultatom 3:1, uz novi pogodak našeg internacionalca.

Handžić se u strijelce upisao i na utakmici protiv Torpeda koju je UFA riješila u svoju korist istim rezultatom. Handžić je bio strijelac i u trijumfu nad Yakutijom, kao i dva puta na jučerašnjoj utakmici protiv Zemuna u trijumfu od 4:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.