Foto: Sportnet.hr

Modri nevjerovatnim preokretom do trijumfa nad Lokomotivom

Utakmicu za infrakt svojim navijačima priredio je zagrebački Dinamo koji je večeras u Kranjčevićevoj savladao gradskog rivala, Lokomotivu rezultatom 4:3. 

U 14. minutu Budumir se sjajno oslobodio na desnom krilu, sjurio se vred gol Dinama i sa dsetak metara iskosa pogodio pod samu prečku. Deset minuta kasnije Ibanez je ubacio sa lijeve strane, a Ćalušić nespretnom reakcijom pod pritiskom Brozovića poslao loptu iza Zelenike za izjednačenje.

Samo minut kasnije Lokomotiva je ponovo povela. Bartolec je sjajno ubacio, a Budimir iskoristio katastrofalnu reakciju Eduarda i postigao gol.

Šest minuta prije odmora Budumir je došao do hat tricka, a ovog je puta pogodio nakon asistencije Muse. Lokomotiva je vodstvo od 3:1 zadržala sve do posljednjih deset minuta kada je uslijedio uragan Dinama.

Pjaca je pogotkom iz blizine smanjio na 2:3, Soudani minut prije kraja izjednačio na 3:3, a nevjerovatan trijumf Dinamu donio je Soudani u četvrtom minutu nadoknade.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.