Foto: hnkrijeka.hr

HNL

Rijeka pregazila Hajduk, hat-trick Kramarića

Midhat Šljivak

Rijeka je u derbiju drugog kola na Kantridi ugostila splitski Hajduk, a na kraju je domaći tim razbio Splićane s uvjerljivih 4:2...

Čak pet pogodaka je u ovom susretu postignuto u prvom poluvremenu, a briljirao je napadač Rijeke Andrej Kramarić.

Kramarić je u 10. minuti doveo domaći tim u vodstvo od 1:0, ali je radost navijača Rijeke trajala samo tri minute, jer je Kouassi izjednačio rezultat na 1:1.

Ipak, do kraja prvog poluvremena Hajduk je pregažen. Kramarić golovima u 21. i 30. minuti dolazi do hat-tricka, te povećava prednost Rijeke na 3:1, da bi Anas Sharbini  u 40. minuti pogodio za uvjerljivih 4:1 nakon prvog dijela.

Hajduk je u nastavku uspio da umanji poraz. Igrala se 83. minuta kada Mijo Caktaš prekrasnim pogotkom postavlja konačan rezultat susreta od 4:2.

Avdija Vršajević i Tino Sven Sušić nisu igrali za Hajduk u ovom susretu, dok je Zoran Kvržić ušao u drugom poluvremenu kod Rijeke.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

HNL, 2. kolo:

Rijeka - Hajduk 4:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.