Nikos Lazaridis, defanzivac Atromitosa pred duel na Koševu

"Želimo se iz Sarajeva vratiti sa pozitivnim rezultatom"

Naš jedini preostali predstavnik u Evropskoj ligi, FK Sarajevo u trećem pretkolu Evropske lige igrat će sa grčkim Atromitosom. 

Defanzivac Atromitosa, Nikos Lazaridis u intervjuu za oficijelnu stranicu kluba istakao je kako se iz Sarajeva žele vratiti sa pozitivnim rezultatom. 

"Mislim da je vrijeme da se sreća okrene, nakon poraza od Newcastlea i AZ Alkmaara. Ove godine počinjemo nešto ranije, a ako prođemo Sarajevo bit ćemo spremniji za Play Off," kaže Lazaridis i dodaje: 

"Imamo još tri dana da se upoznamo sa Sarajevom. To je mlada ekipa, ekipa koja mnogo trči, sigurno je da će u utakmicu ući jako motivisani nakon što su izborili plasman dalje na gostujućem terenu. Naš cilj je pozitivan rezultat, kako bi pred svojim navijačima izborili plasman dalje," rekao je Lazaridis. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.