Hajduk doveo zvučno pojačanje

Artem Milevski novi igrač Hajduka

Artem Milevski, bivši reprezentativac Ukrajine i fudbaler Dynamo Kieva, pojačao je tim splitskog Hajduka.

Ovo je zvučno pojačanje za tim koji polagano gubi korak i za Rijekom u domaćem prvenstvu, a službeno će biti predstavljen u petak. Razlog tome je povratak Splićana iz Kazahstana gdje će odigrati utakmicu trećeg pretkola Evropa lige. Milevski igra na poziciji polušpica a posljednji klub za koji je igrao bio je Aktobe.

Milevski je odigrao 50 utakmica za reprezentaciju Ukrajine u kojoj je dosta dugo nastupao u tandemu sa velikim Ševčenkom. Nema sumnje da će ukrajinski fudbaler biti veliko pojačanje za Splićane u nastavku sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.