Prvak u Foči

Karačić: Slaviju respektujemo, ali želimo pobijediti

Aktualni prvak Bosne i Hercegovine, Zrinjski iz Mostara u odbranu naslova krenut će iz Foče. Tamo će ih ugostiti Slavija koju su u prošloj sezoni u Istočnom Sarajevu porazili 2:0. 

“Nastojat ćemo na stratu nove sezone igrati kvalitetno kao što smo u igrali u prošloj kada smo sasvim zasluženo postali prvaci BiH. Imamo malih problema sa izostancima igrača, ali se nadam da se to neće negativno odraziti na našu igru u Foči,” kazao je Branko Karačić, i dodao:

“Apsolutno respektujemo svakog protivnika pa tako i Slaviju, ali naša želja je trijumfom ući u novu sezonu. Znamo da se igra u Foči, određene inoformacije o stadionu dobio sam od Milana Muminovića koji je Fočak, a o timu Slavije razgovarao sam sa Dujkovićem, pa i sa Aleksićem. Oni su tamo igrali i koji dobro poznaju situaciju.”

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.