Zoran Mamić očajnički poziva ljude na tribine

"Trudimo se, prepoznajte naš entuzijazam i podržite nas"

Dinamo Zagreb ima sve što jednom klubu treba osim onoga zbog čega se fudbal igra. Navijači, odnosno publika, su rak rana zagrebačkih "Modrih" već godinama a čini se kako ih je s vremenom sve manje i manje.

Iz tog razloga, Dinamo na razne načine očajnički pokušava primoliti navijače da dođu na Maksimir. Povodom praznih maksimirskih tribina oglasio se i Zoran Mamić, koji je pozvao navijače na stadion u subotu kada u Zagrebu gostuje Zadar.

"Mnogo ulažemo u ovaj tim. Radimo, stvaramo jedan vrlo jak tim i želimo napredovati. Puni smo entuzijazma koji nas nosi, a volio bih da navijači to prepoznaju. Klub treba navijače", rekao je Mamić mlađi.

Dinamo će protiv Zadra tražiti treću ligašku pobjedu u nizu. Utakmica se igra u subotu od 21 sat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.