Prvak ponovo gost

Karačić: U Zvornik po prvu pobjedu u sezoni

Zrinjski nije ostvario cilj u prvoj utakmici zadovoljivši se polovičnim uspjehom na gostovanju u Foči kod Slavije. 

U drugom kolu Plemići će ponovo u goste, a protivnik je ovog puta tim Drine iz Zvornika. Rener Branko Karačić nada se prvoj pobjedi sezone.

„Domaćin će bez sumnje agresivno ući u utakmicu. Nakon povratka u Premijer ligu oni će žarko željeti pobijediti više nego zasluženog prvaka iz prošle sezone. Ući ćemo kompletniji u ovaj meč, a moja očekivanja su da odigramo kvalitetnije nego protiv Slavije u Foči i da se u Mostar vratimo sa tri boda. Nadam se da ćemo pokazati želju i smjernicu da odbranimo titulu prvaka BiH,“ kazao je Karačić i dodao:

„Situacija sa povredama i kartonima je kud i kamo bolja nego uoči prve utakmice protiv Slavije. U tim nam se vraćaju iz prošlog kola kartonirani Radeljić, Đurić i Muminović. Nažalost na Crnova još uvijek ne možemo računati. Vjerujem da ćemo odigrati kvalitetno, iako će biti tvrdo. Nadam se povoljnom ishodu po sve nas.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.