Foto: Sportnet.hr

Hajduk izvukao Dnjipro

Sušić: Bit će teško, ali se ne predajemo unaprijed

Tino Sven Sušić bio je najbolji igrač Hajduka u važnom trijumfu nad Shakhtarom Karagandy u ćetvrtak večer. 

Sjajni reprezentativac BiH postigao je prvi od tri pogotka za Splićane. Iste večeri na djelu su ga gledali skauti italijanske Verone.

Dan kasnije žrijeb je Bilima podario Dnjipro, a naš reprezentativac bio je zadovoljan.

„Dnipro ima kvalitetan tim, ali ako nastavimo igrati kao i do sad, ne trebamo stragovati. Moramo ući hrabro u susret protiv njih, doći do što boljeg rezultata u prvom susretu i onda na uzvratu pokušati doći do plasmana dalje. Znamo da su veliko ime ukrajinskog fudbala i da su dobro otvorili sezonu,“ kazao je Sušić.

„Bit će jako teško, ali ako odigramo kao protiv Shakhtara, ne trebamo previše brinuti. Oni će nas sigurno u Ukrajini odmah napasti i tražiti pogodak, ali mi trebamo razmišljati samo o tome kako doći do što boljeg rezultata,“ poručio je Sušić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.