Široki ponovo želi pobijediti

Kožulj: Nadam se pozitivnom rezultatu na Grbavici

Široki Brijeg sezonu je otvorio rutinskim trijumfom nad Radnikom. Nakon eliminacije neugodne Gabale, a potom i ispadanja od Mlade Boleslav iz Evropske lige, Širokobriježani su sa visokim ambicijama dočekali start još jedne sezone u Premijer ligi. 

U drugom kolu ih već čeka Željezničar koji je sezonu također otvorio uvjerljivim trijumfom.

„Teška utakmica bez ikakve sumnje. Željezničar je kao i mi sezonu otvorio trijumfom, tako da i jedni i drugi meč dočekujemo sa dosta samopouzdanja. Također, dosta dugo smo u treningu i mi i oni, i imamo jednak broj takmičarskih utakmica za sobom. Očekujem otvorenu utakmicu sa obje strane, i naravno pozitivan rezultat za nas,“ kaže mladi veznjak Širokog Brijega Zvonimir Kožulj koji je već u prvom kolu skrenuo pažnju na sebe.

Kožulj je prošlu sezonu proveo na posudbi prvo u Vitezu, a kasnije i u Branitelju. Dobrim igrama je vratio povjerenje Slavena Muse.

„Trudim se biti iz utakmic eu utakmicu samo bolji. Sezona je dobro počela za mene, a nadam se da će cijeli njen tok biti pozitivan,“ dodao je Kožulj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.