Zrinjski dočekuje Radnik

Nikolić: Favoriti smo, ali ne smijemo opušteno ući u meč

Napadač Zrinjskog Stevo Nikolić na startu nove sezone nalazi se u dobroj formi, a najbolja potvrda toga je sjajan pogodak koji je postigao Drini u prošlm kolu. 

Nada se dobroj igri i pozitivnom rezultatu na narednoj utakmici u kojoj će Zrinjski ugostiti Radnik.

„Očekivanja su kao i uvijek – želimo pobijediti i obradovati naše navijače. Samopouzdanje je poraslo nakon trijumfa nad Drinom i mislim da ćemo pobijediti Radnik. Teško će biti ponoviti prošlosezonski rezultat, ali je važno pobijediti, makar to bila i pobjeda minimalnim rezultatom,“ kazao je Nikolić.

U prošloj je sezoni bio strijelac tri pogotka na utakmici protiv Radnika. I ovog puta nada se pogotku, ali svojim ličnim učinkom manje je opterećen.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„Ja bih volio ponoviti hat trick i zbog sebe i zbog ekipe, ali to neće biti lako i to je po meni manje važno. Pobjeda je najvažnija i ja se nadam da ćemo do nje doći. Nisam upoznat sa trenutnim kvalitetom Radnika, iako znam da smo sigurno favoriti u ovom meču. Fudbal je nekad čudan i zbog toga ne smijemo biti opušteni,“ dodao je Nikolić.

Danijel Stojanović neće nastupiti zbog bolesti, dok su se Ivan Crnov i Anto Radeljić oporavili i konkurisat će za subotnji meč.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.