Široki domaćin Vitezu

Ćorić: Sve osim našeg trijumfa bilo bi razočaravajuće

Široki Brijeg nakon dva uvodna kola na kontu ima četiri boda i u dobroj atmosferi dočekuje naredni meč. Na Pecari će tim Slavena Muse ugostiti Vitez, a jedan od najstandardnijih igrača Dino Ćorić nada se novoj pobjedi. 

„Igramo na domaćem terenu, favoriti smo i to trebamo potvrditi na terenu. Sve osim našeg trijumfa bilo bi razočaravajuće,“ kazao je Ćorić.

„Atmosfera u timu je odlična. Sezonu smo otvorili na najbolji način i ja se iskreno nadam da ćemo u ovom ritmu nastaviti. Naš je cilj zaigrati u Evropi, a ako se ukaže prilika napasti i titulu, iako će sigurno biti teško,“ dodao je Ćorić.

Ćorić u posljednje vrijeme ima novu ulogu u timu. U prošlosti je igrao bližu protivničkom golu uz desnu aut liniju, dok u posljednje vrijeme igra klasičnog beka.

„Dobro sam se snašao na novoj poziciji. Za mene nema problema, uvijek nastojim poslušati šefa. Ako treba stati na gol i to ću uraditi ako je za dobrobit tima,“ zaključio je Ćorić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.