Pred duel sa Slavijom

Plavi u šetnji Ustikolinom nakon jutarnjeg treninga

Fudbalere Željezničara danas očekuje utakmica 3. kola BH Telecom Premijer lige u kojoj će Plavi gostovati kod Slavije, ali u Foči, zbog već dobro poznatih razloga.

U stručnom štabu najtrofejnijeg bh. kluba ništa ne prepuštaju slučaju pa je ekipa jutros već odradila trening u Ustikolini, nakon kojeg su fudbaleri tima sa Grbavice prošetali jednu dionicu, a sve pod nadzorom stručnog štaba.

Među izabranicima Admira Adžema vlada odlična atmosfera, i sve je podređeno pozitivnom rezultatu i novim bodovima kojima bi Željezničar ostao u vrhu tabele nakon tri odigrana kola domaćeg fudbalskog šampionata.

Među fudbalerima Plavih nema izostanaka, svi su igrači spremni izuzev povrijeđenog Anesa Nuspahića koji ima problema sa petom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.