Foto: EPA

United ne žali novac

Nevjerovatna ponuda Manchester Uniteda za Di Mariju?

Midhat Šljivak

Nevjerovatnu ponudu spremio je Manchester United za argentinskog fudbalera Angela Di Mariju. 

Engleski mediji tvrde kako će Crveni đavoli madridskom Realu ponuditi 62 miliona funti za fantastičnog Argentinca, a da će kompletan transfer iznositi nevjerovatnih 100 miliona funti.

Navodno je United spreman ponuditi Di Mariji sedmičnu platu od 250.000 funti, a ako bi ovaj 26-godišnji fudbaler pojačao redove tima s Old Trafforda bio bi među najplaćenijim igračima kluba uz Waynea Rooneya i Robina van Persieja.

United je novu sezonu otvorio porazom od Swanseaja od 2:1, a prelazni rok za ovaj tim očigledno još uvijek nije završen...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.