Foto: Jabuka.tv

Široki pobijedio Vitez

Kožulj: Rani golovi meč su odveli u željenom smjeru

Centralna figura sinoćnjeg meča između Širokog Brijega i Viteza uz Zakarića i Wagnera bio je mladi Zvonimir Kožulj. 

Mladi fudbaler Širokog Brijega nakon sezone koju je proveo na posudbama u Vitezu i Branitelju briljira u dresu Širokog Brijega. Ustalio se u najboljem timu Slavena Muse, a kao nagrada za dobre igre i trud na terenu došao je pogodak na sinoćnjoj utakmici.

„Preuzeli smo ulogu favorita i sa dva rana pogotka utakmicu odveli u željenom smjeru. Nismo postigli treći gol iako smo imali nekoliko odličnih prilika. Promašaji su nam se na kraju mogli obiti o glavu, ali mislim da smo potpuno zasluženo pobijeili,“ prokomentarisao je Kožulj sinićnji meč uz osvrt na svoje igre u posljednje vrijeme:

„Iz utakmice u utakmicu sve sam zadovoljniji i zahvalan sam treneru na ukazanom povjerenju i na minutaži koju imam u posljednje vrijeme.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.