Kupili ga navijači

Artem Milevski snimao Torcidu na dočeku iz Kijeva

Artem Milevski je daleko najzvučnije pojačanje koje je ovog ljeta stiglo na Poljud, a nekadašnji ukrajinski reprezentativac mogao bi postati veliki miljenik navijača.

Ovaj fudbaler se zajedno sa svojim suigračima jučer vratio iz Kijeva gdje se njegov Hajduk susreo sa Dniprom. Bilo je 2:1 za domaći tim, ali je Hajduk pružio herojsku partiju koju je Torcida znala nagraditi.

Tako su najvatrenije pristalice splitskog kluba dočekale svoje ljubimce na aerodromu priredivši im bakljadu u znak dobrodošlice. Posebno impresioniran bio je Artem Milevski, koji je izvadio svoj mobitel i odlučio zabilježiti atmosferu.

Inače, ovaj fudbaler je izjavio kako se "zaljubio u Hajduk" a jučer je ovacijama dočekan na stadionu u svom gradu, iako je na sebi nosio dres protivničkog kluba.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.