Foto: EPA

Počinje Bundesliga

Olić: Možemo iznenaditi Bayern

Midhat Šljivak

Susretom aktuelnog prvaka minhenskog Bayerna i ekipe Wolfsburga večeras se otvara nova sezona njemačke Bundeslige...

Bavarci u ovaj susret ulaze kao veliki favoriti, ali u ekipi Wolfsburga nemaju namjeru da se predaju prije posljednjeg sudijskog zvižduka.

Nekadašnji fudbaler Bayerna, a sada član Wolfsburga Ivica Olić, smatra kako Vukovi mogu do pozitivnog rezultata na Allianz Areni.

"Igrali smo pet puta protiv Bayerna otkako sam ja ovdje i svih pet utakmica smo izgubili. Ipak, nadam se da možemo napraviti iznenađenje. Biće nam jako teško, ali da sam birao kada bih igrao s Bayernom, odabrao bih prvo kolo. Nadam se da nećemo doživjeti težak poraz kao posljednji put", istakao je reprezentativac Hrvatske.

Bayern je u posljednjem duelu ova dva tima slavio s uvjerljivih 6:1...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.