Dinamu bod

Zagreb osvojio bod na Maksimiru

Midhat Šljivak

Loš vikend najboljih hrvatskih klubova potvrdio je večeras i Dinamo koji je na Maksimiru odigrao samo 1:1 s gradskim rivalom Zagrebom.

Dinamo je jako dobro ušao u meč. Jurendić je spašavo s gol-linije nakon šut Čopa u drugoj minuti, da bi dvije minute kasnije Ćorić zatresao prečku gola gostiju.

Ipak, u devetoj minuti nije bilo spasa za Zagreb. Ibanez je sjajnim pogotkom iz slobodnjaka donio Modrim prednost od 1:0.

Ibanez je zatim ponovo prijetio, ali je i Zagreb imao svojih prilika za postizanje pogotka, no na odmor se otišlo vodstvom Dinama od 1:0.

Zagreb je u nastavku igrao jako dobro. Imali su nekoliko dobrih šansi, a u 60. minuti je Stepčić sjajnim pogotkom donio veliki bod svom timu za konačnih 1:1.

HNL, 6. kolo:

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dinamo - Zagreb 1:1 (Ibanez 9' / Stepčić 60')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.