Čeka se odgovor iz Cityja

Marseille želi pozajmiti Richardsa i Nastasića

A. Beganović

Fudbaleri Manchester Cityja, Micah Richards i Matija Nastasić, karijeru bi mogli nastaviti u Francuskoj, tačnije u Marseilleu.

Naime, prema pisanju pojedinih francuskih medija Marseille je zainteresovan za uslugama pomenutih fudbalera, no problem je što u ovom trenutku francuski klub nema novac da ih otkupi od Građana.

Međutim, francuski mediji tvrde da su iz Marseillea na adresu Cityja poslali ponudu u kojoj navode da Richardsa i Nastasića žele na pozajmicu do kraja sezone, a odgovor iz redova engleskog prvaka očekuje se do sredine sedmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.