Najbolji fudbaler Evrope

Ronaldo: Di Maria je zaslužio "sedmicu" Uniteda

Najbolji fudbaler Evrope Cristiano Ronaldo poželio je svu sreću svom bivšem saigraču Angelu Di Mariji u Manchester Unitedu, i to u dresu sa brojem koji je nosio upravo Portugalac.

Argentinski fudbaler je prije nekoliko dana postao novi fudbaler Manchester Uniteda, a njegov transfer u iznosu 59,7 miliona funti je novi rekord engleskog fudbala.

"To je dobro za njega, Manchester United je jedan od najvećih klubova na svijetu. Znam da će biti dobri prema njemu i želim mu svu sreću. On to zaslužuje, on je fantastičan fudbaler", rekao je Ronaldo.

Cristiano Ronaldo je dobro upoznat s tim kako stvari stoje na Ostrvu pošto je nekoliko sezona nosio Unitedovu "sedmicu", upravo onu koju je zadužio njegov donedavni saigrač. 

"Biće odličan u Unitedu, a ja sam mu rekao 'nositi sedmicu je velika odgovornost'. Ali, mislim da će moći da nosi taj dres jer je fantastičan fudbaler", dodao je Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.