Karačić: Poklonili smo pobjedu Slobodi

Branko Karačić i drugi put u trenerskoj karijeri osjetio je gorčinu poraza na Tušnju. 

Prije tri godine poražen je u ulozi trenera Širokog Brijega, a danas i kao trener mostarskog Zrinjskog.

"Šest utakmica, četiri gostovanja i dva domaća ogleda okončali smo sa 13 osvojenih bodova. S tim mogu biti zadovoljan. Danas smo došli po pobjedu i znali smo da će Sloboda igrati agresivno. Gol za poraz primili smo lančanom graškom Graovca i Dujkovića, a kasnije smo dva puta pogodili gredu i jednom stativu te imali dvije izvrsne prilike, ali nismo zatresli mrežu“, kazao je Branko Karačić nakon susreta u Tuzli.

Zrinjski je dominirao većim dijelom drugog dijela, ali je naspram sebe imao borbenu i maksimalno požrtvovanu ekipu Slobode. Inače, Sloboda je na Tušnju 2011. godine savladala Zrinjski sa 3:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.