Kolumbijac dolazi na Old Trafford

Radamel Falcao posljednje pojačanje Van Gaala

Mnogo se posljednjih dana priča o reprezentativcu Kolumbije, Radamelu Falcau. Kolumbijac po svemu sudeći više neće igrati za francuski Monaco. 

Falcao je na meti evropskih velikana, a za njegove usluge najveće interesovanje pokazali su Real Madrid i gradski rivali iz Manchestera. Prema izvještajima koji dolaze iz Kolumbije Falcao je najbliži Unitedu i pitanje je vremena kada će se transfer i ozvaničiti. 

Novinarka DIRECTV Sportsa i Terra Columbije, Saris Bello najavila je Falcaov transfer u United. Navodno će ekipa sa Old Trafforda za Kolumbijca platiti 65 miliona eura, a Falcao će postati jedan od najplaćenijih igrača na Otoku. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.