Srbijanski reprezentativac na meti klubova iz Londona

Arsenal i Tottenham žele Nastasića

Matija Nastasić je izgubio mjesto u timu Manuela Pellegrinija, a i sam Čileanac poručio je reprezentativcu Srbije da potraži novi klub. 

Menadžer Građana smatra da Nastasić zaslužuje da igra, ali da u njegovom timu u ovom trenutku jednostavno nema mjesta. Danas je posljednji dan prelaznog roka i posljednja prilika za Nastasića da pronađe klub u kojem će igrati. 

Za Nastasićeve usluge zainteresovani su Arsenal i Tottenham prenose mediji na Otoku, a navodno su oba tim već kontaktirala Građane. Interes za Nastasića pokazali su i klubovi na Apeninima, Juventus, Napoli i Roma. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.